Vill ni förverkliga en dröm genom att ha bröllop eller kalas som är på en restaurang men ändå känns som hemma? Och slippa allt arbete utan bara vara med under den roliga planeringen och veta att vi sköter resten så som ni vill?
Röe Gård har möjligheten att ordna små som stora fester antingen i vår restaurang eller i vår stora lada. Vårt mål är att det ska vara avslappnat, mysigt och gott. Personalen är till för er och vill ge er ett minne för livet oavsett vad ni firar för högtid!

I vår matlagning och bakning använder vi så långt det är möjligt svenska råvaror och jobbar mycket med råvaror efter säsong med allt vad det innebär. Vi arbetar mycket med Bohuslänska mattraditioner men med moderna inslag och givetvis arbetar vi med hela världen som inspirationskälla när vi lagar mat och bakar! 

 

Allergi/Specialkost

Tala gärna om för oss om ni är allergiska eller överkänsliga mot något, innan ni kommer så vår utbildade personal har möjlighet att ordna mat som passar er och som finns när ni kommer.

Vi vill också gärna få reda på om ni äter specialkost så som vegetarian/vegan, LCHF, diabetes eller något annat vi bör känna till. Allt för att ni ska få så bra service som möjligt. Vid vissa tider på året är en bra planering A och O så att ni som kunder blir så nöjda som möjligt och vi som personal hinner med.

Tveka inte att kontakta oss med era önskemål!

 

Start typing and press Enter to search