Boka ert speciella tillfälle hos oss

Vill ni förverkliga en dröm genom att ha bröllop eller fest som är på en restaurang men ändå känns som hemma? Och slippa allt arbete utan bara vara med under den roliga planeringen och veta att vi sköter resten så som ni vill?
Röe Gård har möjligheten att ordna små som stora fester antingen i vår restaurang eller i vår stora lada. Vårt mål är att det ska vara avslappnat, mysigt och gott. Personalen är till för er och vill ge er ett minne för livet oavsett vad ni firar för speciellt tillfälle!

I vår matlagning och bakning använder vi så långt det är möjligt svenska råvaror och jobbar mycket med råvaror efter säsong med allt vad det innebär. Vi arbetar mycket med Bohuslänska mattraditioner men med moderna inslag och givetvis arbetar vi med hela världen som inspirationskälla när vi lagar mat och bakar.

Allergi/Specialkost
Tala gärna om för oss om ni är allergiska eller överkänsliga mot något innan ni kommer, så vår utbildade personal har möjlighet att ordna mat som passar er och som finns här när ni kommer.

Vi vill också gärna få reda på om ni äter specialkost så som vegetarian/vegan, LCHF, diabetes eller något annat vi bör känna till. Allt för att ni ska få så bra service som möjligt. Vid vissa tider på året är en bra planering A och O så att ni som kunder blir så nöjda som möjligt och vi som personal kan göra ett så bra jobb som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss med era önskemål!

Vi kan erbjuda er en lugn och stillsam minnesstund efter begravningen, där vår personal gör allt för att ni ska få en fin stund här hos oss. Maten lagar vi utefter era önskemål och förslag, och vi är måna om att göra minnesstunden så personlig som möjligt. Allt för att ni ska kunna minnas den ni saknar på ert alldeles egna sätt.

Vår matsal är handikappanpassad och tar emot upp till 70 gäster, och självklart får ni även komma med önskemål om dukningens upplägg och annat ni funderar över. Observera att vid vissa tider på året kan det finnas även andra gäster i lokalen. Vi kan även erbjuda att ha minnesstunder för upp till 24 personer i Mangårdsbyggnaden på gården (ej handikappanpassad), här sitter ni helt avskilt.

Vi vill gärna veta i förväg om någon är i behov av specialkost eller är allergisk mot något. Det finns även möjlighet till catering, tveka inte att höra av er med er bokningsförfrågan!

Vill ni ha hjälp med maten, brödet eller tårtorna till era
speciella tillfällen hemma, på jobbet eller i någon
annan lokal? Kontakta oss bara så diskuterar vi fram ett
förslag som känns bra för er och ger er ett pris. Alla
menyer som ligger under fliken ”Menyförslag” går att
ordna catering till, men tveka inte med att även
komma med egna förslag och önskemål.

Vi kan hjälpa till med allt från maten, utkörning,
servering med mera.
Har ni inte porslin, glas, bestick, partytält eller annat så det räcker kan ni även hyra det.

Hör av er med er bokningsförfrågan.

Klicka på ditt val nedan, och annars mejla eller ring oss gärna för mer information.

Menyförslag – Minnesstund

Menyförslag – Fest/Bröllop

Menyförslag – Bufférätter

Catering – Tårtor och Smörgåstårtor

Lägg er nästa konferens här på Röe Gård. Hos oss kan vi erbjuda en mysig miljö året runt, där ni i lugn och ro kan fokusera på det ni kom hit för – vi hjälper er med resten! Vi tar emot grupper på 10-40 personer.

 

Alternativ Pris
Heldag per person 495:- inkl. moms
Halvdag per person 375:- inkl. moms

 

I heldagskonferensen ingår förmiddagsfika med hembakad fralla & kaffe/te, lunch efter överenskommelse och eftermiddagsfika med hembakad kaka & kaffe/te.
I halvdagskonferensen ingår lunch efter överenskommelse och något av fikaalternativen, beroende när på dagen ni är här.

Under hela vistelsen finns vatten, frukt och godis i konferensrummet. Lokalhyra och konferensutrustning ingår i priset.

Om någon är i behov av specialkost eller är allergisk mot något vill vi gärna veta det innan ni kommer.
Hör av er med er bokningsförfrågan!

På Röe Gård kan vi erbjuda både lunch och fika i en mysig miljö. Vi har även en presentbutik i ett gammalt 1800-talsmagasin. Kaféet/Restaurangen är byggd i gammal stil 2009, och vi har plats för ca. 70 gäster inomhus. Dessutom finns en fin uteservering i söderläge med härliga möbler.

Alternativ Pris
Salladsskål, hembakat bröd, huvudrätt (kött alt. fisk), måltidsdryck, kaffe, kaka 169:- per person
Bulle, mjuk kaka, småkaka, kaffe 75:- per person
Hembakad ostfralla, småkaka, kaffe 75:- per person
Bohuslänsk äggost, kaffe 75:- per person
Guidning av gårdens historia
Per person 20:-
Hel stor buss 600:-

En busschaufför och en guide gratis vid 40 personer eller fler per buss. Vi erbjuder en stor parkeringsplats där det är lätt för bussen att parkera. Gården ligger endast 3 kilometer från väg 162, mittemellan Lysekil och Smögen.
Om någon är i behov av specialkost eller är allergisk mot något vill vi gärna veta det när ni bokar. Ring eller mejla oss gärna för mer information!

Start typing and press Enter to search