Välkommen till vår restaurang.

Välkommen in i vår mysiga restaurang som är byggd i gammal stil med en härlig uteservering i söderläge.
Här kan ni njuta av goda smörgåsar, hembakade kakor men även vällagad mat. Vi använder så långt det är möjligt enbart svenska råvaror och bakar allt själva i vårt eget bageri. Våra specialiteter är bland annat Marias fisksoppa, Röes räksmörgås och Bohuslänsk äggost.

Vi firar alla stora högtider med god mat och dryck, och hos oss kan du även boka konferens, kalas, minnesstund, bröllop mm. Catering av såväl mat, smörgåstårtor och tårtor till både små och stora grupper.
Läs mer om dessa alternativ under fliken Grupper och Konferens.

Vi vill gärna inkludera alla, oavsett om man är allergisk eller överkänslig mot något, så meddela oss gärna i förväg om så är fallet. Det gäller även er som är vegetarianer eller veganer, eller av någon annan anledning inte äter vissa maträtter eller ingredienser.

Restaurangen/Kaféet håller öppet samtidigt som butiken, se våra aktuella öppettider till höger.

PÅSK

Under Påskhelgen har vi öppet Skärtorsdag, Långfredag, Påskafton, Påskdagen & Annandag Påsk mellan 11.00 – 16.00.

Då kan ni komma till oss och njuta av vårens ankomst! Det är en glad och uppiggande högtid då vi pyntar med vackra påskliljor och lagar god mat i form av bland annat en Påskbuffé som serveras under Långfredagen samt Påskaftonen. Ring oss för mer information och för att boka er plats.

VALBORGSMÄSSOAFTON & 1A MAJ

Den 30 april har vintern rasat ut och det är dags att välkomna våren ordentligt. Vi har öppet från 11.00 – sent och firar genom vårtal och körsång, och vid fint väder tänder vi såklart en brasa. Efter detta serveras härlig vårmat och ni som vill avnjuta denna behöver boka bord.
Den 1:a maj har vi öppet mellan 11.00 – 16.00, välkomna till en fika eller en bit mat i vårsolen!

MORS DAG

I slutet av maj är det dags att fira mor lite extra, och det gör vi genom en vällagad trerättersmiddag bestående av förrätt, huvudrätt (kött eller fisk) samt en valfri kak- eller tårtbit från vår dessertbuffé. Det finns tre sittningar att välja mellan; 13.00, 15.00 samt 17.00. Ring oss för mer information och för att boka er plats.

MIDSOMMAR

Under midsommarhelgen har vi öppet Midsommarafton, Midsommardagen samt nästföljande söndag mellan 11.00 – 16.00.

På midsommarafton äger vårt traditionsenliga och mycket populära midsommarfirande rum, med dans till levande musik kring midsommarstången klockan 13.00. Innan dess hjälps vi åt att klä den , tag gärna med egna blommor, sedan reser vi den tillsammans. Under dagen kan ni njuta av god mat eller fika och det serveras även en traditionell midsommarbuffé med två sittningar. Ring oss för mer information och för att boka bord till buffén.

FARS DAG

Självklart ska även far firas en söndag i början av november, och det gör vi med en sittande trerättersmiddag där det ingår en förrätt, en huvudrätt (kött eller fisk) samt en valfri kak- eller tårtbit från vår dessertbuffé. Det finns två sittningar att välja mellan; 13.00 samt 15.00. Ring oss för mer information och för att boka er plats.

JUL

På Röe Gård har ni möjlighet att njuta av julens mysiga atmosfär, helt utan att själva känna att ni behöver ordna och stå i med alla julsysslor – det gör vi åt er! Vi har dessutom öppet varje dag under december månad ända fram till jul, så ni kan i lugn och ro även inhandla era julklappar i vår butik.
Det går att boka julfrukost, julbuffé, jullunch och julbord för både små och stora sällskap. Hör av er med er bokningsförfrågan.

Och missa inte vår mysiga Julmarknad, då kan ni – förutom att äta god och årstidsinspirerad mat och fika – även botanisera bland hantverkare, lokala livsmedelsproducenter och många fler som håller till i och runt vår lada.

Vill ni ha hjälp med maten, brödet eller tårtorna till era
speciella tillfällen hemma, på jobbet eller i någon
annan lokal? Kontakta oss bara så diskuterar vi fram ett
förslag som känns bra för er och ger er ett pris. Alla
menyer som ligger under fliken ”Menyförslag” i ”Grupp och Konferens” går att
ordna catering till, men tveka inte med att även
komma med egna förslag och önskemål.

Vi kan hjälpa till med allt från maten, utkörning,
servering med mera.
Har ni inte porslin, glas, bestick, partytält eller annat så
det räcker kan ni även hyra det.
Hör av er med er bokningsförfrågan.

Vårt populära Afternoon Tea erbjuds under höstens och vårens torsdagskvällar. För aktuella dagar och tider klicka här.

Under kvällen dukar vi upp en hel buffé av nybakta scones, annat bröd, mjuka och hårda kakor, hemkokta marmelader, frukt, smoothies och andra lite nyttigare alternativ för den som så önskar. Teér i flera olika färger och smaker, som vi dessutom säljer i vår butik, och givetvis även kaffe och annan dryck.

Självklart kan ni, om ni är en grupp på minst 15 personer, även boka Afternoon Tea andra dagar eller kvällar i veckan. Hör av er med era önskemål så hittar vi tillsammans något som passar er. Meddela oss gärna om ni är allergiska eller överkänsliga mot något, eller om ni har några andra önskemål när det kommer till utbudet.

Start typing and press Enter to search